Usein kysytyt kysymykset (UKK)

 

Meillä käy kaikki suomalaiset verkkopankit, pankkikortit / luottokortit, mobiilimaksu, tilisiirto, sekä muutama muu kortti ja osamaksua / rahoitusta tarjoava palvelu. Verkkokaupan tilausten rahaliikenne hoidetaan Verifone BlueCommerce maksunvälityspalvelun kautta. Jos haluat tilata laskulla, onnistuu se kyllä. Laskulla tilatessa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Laskutustapauksissa tilauksesi vapautuu toimitettavaksi heti kun laskun suoritus näkyy meillä, ellei mitään muuta ole erikseen asiasta sovittu.

Scemosystems.fi verkkokaupasta löydät käytettyä teollisuusautomaatiota mm pneumatiikan, mekaniikan, sähkötekniikan alueelta aina kokonaisiin automaatiosoluihin ja robotteihin asti. Meiltä saat myös tietotekniikkaan, kassajärjestelmien komponentit, äänentoistoon ja valaistukseen liittyviä laitteita ja ratkaisuja.

Emme valmista suurinta osaa myytävistä laitteista itse. Tuotamme ja maahantuomme osan myymistämme tuotteista. Sen minkä valmistamme itse mainitsemme kyllä tuotteen kuvauksiin.

Suurin osa myymistämme tuotteista on käytettyjä. Joukkoon tosin mahtuu myös uutta tavaraa. Mikäli tuote on uusi niin se mainitaan aina tuotetiedoissa. Mikäli mitään uuteen viittaavaa mainintaa ei ole niin tuote on käytetty ja se myydään siinä kunnossa kuin se myyntihetkellä on. Uudet tuotteet on merkitty *uusi* tekstillä tuotteen nimikenttään ja vastaava kunto pitäisi olla luokiteltu myös tuotekuvaukseen.

Ei vaadi. Voit tilata oman valintasi mukaan rekisteröitymättä tai rekisteröitymällä ja luomalla itsellesi käyttäjätilin verkkokauppaamme. Suosittelemme käyttäjätilin luomista, koska kun tilaat seuraavan kerran ei sinun tarvitse syöttää kaikkia tilaukseen ja tilaajaan liittyviä tietoja uudestaan. Voit myös seurata verkkokaupastamme tilauksesi statusta ja aiempia tilauksia. Rekisteröityneitä tilaajia saatetaan joskus helliä heille suunnatuilla tarjouksilla tai kampanjoilla.

Käytetyt tuotteet: Toimivuustakuu. Huomautukset tehtävä 14vrk sisään tavaran saapumisesta asiakkaalle (tavaran luovutus rahtiliikkeeltä / Scemosystems varastolta). Uudet tuotteet: Maahaantuomiemme tuotteiden takuu on 1v ja takuu kattaa valmistus ja raaka-aineviat Jälleenmyymiemme tuotteiden osalta takuu ehdot ovat toimittajakohtaisia, mutta lähtökohtaisesti takuuehdot ovat samanhenkisiä meidän oman maahantuonnin takuuseen verrattuna.

Ensisijaisesti tarjoamme tuotteen vaihtoa toiseen samanlaiseen sillä varauksella, että niitä vielä on meillä varastossa. Toissijaisena ratkaisuna voidaan neuvotella olisiko meillä asiakkaalle jokin toinen sopiva tuote tai malli johon alkuperäinen ostos voidaan vaihtaa. Kolmantena vaihtoehtona voidaan sopia kauppa purettavaksi jolloin asiakas toimittaa meille rikkinäisen laitteen takaisin (mikäli toisin ei erikseen sovita) ja asiakaspalvelu palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan. Palautuksista ja vaihdoista on aina sovittava asiakaspalvelun kanssa ennen palauttamista. Älä siis lähetä meille mitään tuotetta ennen kuin olet sen sopinut palautuksesta/vaihdosta asiakaspalvelun kanssa.

Pyrimme testaamaan myydyt tuotteet ennen toimitusta käytössä olevien mahdollisuuksien ja osaamisen mukaan. Aivan kaikkea emme itse pysty / välttämättä osaa testata. Asiakas saa myös tulla testaamaan haluamansa tuotteen Scemosystems:n varastolle. Testaamiseen saa käyttää meidän työkaluja ja resursseja. Testaamisessa saa myös käyttää omia mukanaan tuomia työkaluja ja resursseja (varaamme oikeuden oppia jotakin hyödyllistä tilaisuudesta).

Meille saa aina lähettää sähköpostia tai soittaa ja kysyä asiaa joka mieltä askarruttaa. Syy miksi emme ole joka päivä Kärkölässä piilee siinä, että koko henkilökunta asuu Tampereella. Homma toimii siten, että pyrimme vähintään kerran viikossa tulemaan paikalle ja lähes poikkeuksetta olemme paikanpäällä useamman päivän putkeen.

Tilaukset toimitamme aina mahdollisimman nopeasti mikäli satumme tilauksen aikana olemaan varastolla. Mikäli emme ole varastolla tilauksen kirjautuessa hoidamme tilauksen ensitilassa saavuttuamme varastolle. Käymme varastolla yleensä vähintään kerran viikossa, mutta poikkeustilanteissa hoidamme postituksen viimeistään 2vko kuluessa tilauksesta. Mikäli meillä on syytä olettaa, että tilauksen lähettäminen venyy päälle toista viikkoa otamme asiakkaaseen yhteyttä jolloin asia tiedotetaan ja jos jotakin niin voidaan siinä samalla sopia tai tarkentaa aikatauluja. Syitä viivästymiseen saattaa: Sairastapaus (ja mahdolliset tuuraajat menossa muualla). Huomattavasti todennäköisempänä esimerkiksi jokin asennusurakka pitkän matkan päässä. Erittäin epätodennäköinen tai lähes olematon syy kuten jonkinlainen loma.