Työkoneet

Nile EP6 päätyleikkaausterä *modattu C teräksi*

Nile air nipper sarjan paineilmatyökaluihin sopiva leikkuri / työkalu. Tällä mallilla voi katkoa asioita aivan tyvestä. Teräprofiili on modattu täysin tasaiseksi pyöreän malliseksi. Vastaa datalehdestä teräprofiilia C. Tämän yksilön terä näyttäisi olevan käyttökelpoinen, mutta ei se teroitus varmaan pahaakaan tee. Lataa Nile MR ja MP sarjan paineilmaleikkureiden ja terävalikoiman tekninen..

Verollinen hinta: 31,00€ Veroton hinta: 25,00€

Saatavuus: 1

Nile air nippers MR-20 paineilmakäyttönen leikkuri *modattu konekäyttöön*

Oletko koskaan kuvitellut käyttäväsi paineilmaleikkuria? No miksipä ei, sillä se on peto joka leikkaa kaiken mitä sille tarjoaa. Kuvittelepa katkovasi käsin johtoja kooooooooko päivä ja nyt sulje silmät... Kuvittele sama työurakka käyttäen tätä joko käsikäyttöisenä, pedaalikäyttöisenä tai robottikäyttöisenä. Mikä helpotus. Nyt osta tämä vehje ja anna unelmasi toteutua! Tässä muutama idea siitä ..

Verollinen hinta: 93,00€ Veroton hinta: 75,00€

Saatavuus: 1

Rocla RHE-20 P-E IP54 24V sähköinen lavansiirtovauunu / sähkökäyttöinen pumppukärry

Kiva vanha sähkökäyttöinen kuormalavankuljetin. Voidaan käyttää siirtämään kuormalavoja ympäri varastoa. Tämä trukki vaatii uuden akun. Uuden akun hinta on jossain 800-1800€ hinnoissa riippuen mallista ja myyjästä. Valitettavasti meillä ei sellaista ole täällä, mutta mikäli sellainen tarvitaan voidaan me myös sellainen hankkia ja tarvittaessa asentaa. Jos suunniteltu käyttötarpeesi on vähäistä voi..

Verollinen hinta: 620,00€ Veroton hinta: 500,00€

Saatavuus: 1

Näytetään 1 - 3 tulosta / 3 tuloksesta (1 sivua)