HID (Human Interface Device) -laitteet

IBM / Lenovo KU-9880 USB numeronäppäimistö

Hyvälaatuinen numeronäppis Lenovolta jossa on 90cm USB kaapeli. Erittäin kätevä läppäreiden kanssa joiden näppäimistöissä ei (yleensä) ole erillistä numpadiä. Tämä on ratkaisu jos sinun näppäimistössäsi ei ole numeronäppäimistöä ja täysikokoisen qwerty näppäimistön käyttö ei ole vaihtoehto. Jos matkustat tai haluat muuten vaan pitää työpöytäsi siistinä on tämä näppäimistölisäke juuri sinulle. T..

Verollinen hinta: 16,12€ Veroton hinta: 13,00€

Saatavuus: 9

Hand held products Imageteam IT 3900-12E lineaarinen viivakoodiskanneri metallikotelossa

Metallikoteloitu kiinteästi asennettu viivakoodinlukija. Halutessaan lukijan saa purettua metallikotelosta ulos (7x ruuvia) ja sen jälkeen sinulla on todella kompakti kovatasoinen käsikäyttöinen viivakoodinlukija varustettuna pitkällä USB johdolla. Hand Held Products IMAGETEAM (IT) 3900-12E on kiinteään sijoitukseen sopiva lineaarinen viivakoodiskanneri joka lisää viivakoodiskannauksen kioskeih..

Verollinen hinta: 124,00€ Veroton hinta: 100,00€

Saatavuus: 37

Työaikapääte Deltabit Gatekeeper Pro + GK pro timecard moduuli

Deltabit GatekeeperPro -kulunvalvontajärjestelmä Deltabit Gatekeeper Pro on biometriseen sormenjälkitunnistukseen perustuva kulunvalvontajärjestelmä, jossa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Järjestelmä avaa ovet, kirjaa kulkutapahtumat, laskee käytetyn työajan sekä ohjaa hälytysjärjestelmiä yhdellä sormenpainalluksella. Älykästä turvallisuutta työpaikalle Niin suuret kuin pienemmä..

Verollinen hinta: 24,80€ Veroton hinta: 20,00€

Saatavuus: 1

Deltabit Gatekeeper Lite N + GK pro control point module

Missä ikinä kuljetkin, avain kulkee aina mukanasi! Deltabitin Gatekeeper Liten:n avulla voit heittää hyvästit painaville, kadonneille ja kotiin unohtuneille avaimille. Sormenjälkitunnistukseen perustuva ovenavaus on nopea ja helppokäyttöinen tapa huolehtia siitä, että kotiovesi aukeaa sinulle aina. Älykästä turvallisuutta kotiin ja työpaikalle Gatekeepr Liten on mitoitettu yhden oven avaa..

Verollinen hinta: 24,80€ Veroton hinta: 20,00€

Saatavuus: 1

ABB ULMA rankempi näppäimistö + track ball hiiri (PS/2)

Tämä on ainutlaatuinen pala taidetta. Aivan jäätävää oldschoolia, valmistaudu häkeltymään... Tässä on täysin lujatekoinen teräsrunkoinen näppäimistö jossa on kosteussuojattu ja pölysuojattu kalvo jonka alla on mekaaniset kytkimet. Tämä peto on pakattu uusimmalla vanhan koulukunnan konepajan tekniikalla ja nimittäin sillä me tarkoitamme sitä, että siinä on track ball hiiri jossa on 3 painiketta. Tä..

Verollinen hinta: 49,60€ Veroton hinta: 40,00€

Saatavuus: 1

Näytetään 1 - 5 tulosta / 5 tuloksesta (1 sivua)