Laakerit, rakselit ja rullat

Koyo 6205ZZ 25x52x15mm kosketuksettomat metallitiivisteet, yksirivinen syväurakuulalaakeri *uusi*

Syväurakuulalaakeri on monipuolinen ja sitä käytetäänkin melkein kaikissa koneissa, ajoneuvoissa ja laitteissa. Yksiriviset urakuulalaakerit soveltuvat korkeille nopeuksille ja suoriutuvat sekä säteis- että aksiaalikuormia. Kuulalaakerin tekniset tiedot: Nimellinen laakerin ulkohalkaisija: 52mm Nimellinen laakerin leveys: 15mm Nimellinen reijän halkaisija: ..

Verollinen hinta: 13,64€ Veroton hinta: 11,00€

Saatavuus: 1

Alumiininen laakereiden asennustyökalu 2-14mm halkaisijoilla 9x askeleena *uusi*

Tätä yksinkertaista työkalua käytetään asettamaan pieniä laakereita paikoilleen. Liuta laakeri paikalleen, kohdista työkalu ja paina hellästi laakeri paikoilleen. Tämän työkalun kanssa ei edes ole suositeltavaa käyttää kovaaa voimaan, johtuen työkalun laakerin tarttumisesta laakerin sisäkehään. Sen sijaan tämä työkalu auttaa sinua asemoimaan laakerin kunnolla, jotta se menee helposti paikalleen. T..

Verollinen hinta: 6,20€ Veroton hinta: 5,00€

Saatavuus: 1

8x22x7mm 608-2RS kosketuksettomat elastomeeritiivistett, yksirivinen syväurakuulalaakeri *uusi*

Urakuulalaakeri on monipuolinen ja sitä käytetäänkin melkein kaikissa koneissa, ajoneuvoissa ja laitteissa. Yksiriviset urakuulalaakerit soveltuvat korkeille nopeuksille ja suoriutuvat sekä säteis- että aksiaalikuormia. Kuulalaakerin tekniset tiedot: Nimellinen laakerin ulkohalkaisija: 22mm Nimellinen laakerin leveys: 7mm Nimellinen reijän halkaisija: 8mm..

Verollinen hinta: 2,48€ Veroton hinta: 2,00€

Saatavuus: 7

85x55mm teräskelkka 4x 20mm renkailla

Jotkut teistä ihmisistä saattavat tämän härvelin tunnistaa edellisestä tai peräti nykyisestä elämästä. No jos et tunnista niin olet sitten selvästi välttänyt jotkut fysiikan oppitunnit missä kaikkien piti tehdä näillä erilaisia kokeita (ja emme nyt viittaa niihin kokeisiin jossa simuloit näiden tekeleiden törmäysautomaisia piirteitä, kun opettaja ei ole katsomassa). Näitä kärryjä voi käyttää massa..

Verollinen hinta: 7,44€ Veroton hinta: 6,00€

Saatavuus: 5

INA KR 16 PP A 6x16x11mm M6x1 tappimallin juoksurulla jossa tiivisteet molemmin puolin, uudelleenvoideltava

Telarullat / juoksurullat ovat itsepidättäviä, yhden tai kahden rivin yksiköitä joissa on erityisen paksuseinäiset ulkorenkaat. Nämä laakerit voivat tukea nrmaalivoimia molempiin suuntiin kuten myös korkeita radiaalisia voimia. Laakerin ulkorenkaissa on kupera tai sylinterimäinen ulkopinta. Kuperalla mallilla varustettua ulkopintaa käytetään jos epäsuhtaisuutta suhteessa vierintäpintaan ja reunajä..

Verollinen hinta: 37,20€ Veroton hinta: 30,00€

Saatavuus: 4

Näytetään 1 - 5 tulosta / 5 tuloksesta (1 sivua)