Induktiiviset / magneettiset anturit

IFM IN5251 Induktiivinen venttiilianturi

Induktiiviset lähestymiskytkimet ovat nykypäivän teollisuudelle korvaamattomia. Mekaanisiin kytkimiin verrattuna ne ovat ominaisuuksiltaan lähes ideaalisia: kosketukseton toiminta, kulumaton rakenne sekä suuri kytkentätaajuus ja -tarkkuus. Lisäksi ne ovat tunteettomia tärinälle, pölylle ja kosteudelle. Induktiiviset anturit tunnistavat kosketuksetta kaikki metallit. Venttiilin asennon valvon..

Verollinen hinta: 62,00€ Veroton hinta: 50,00€

Saatavuus: 184

IFM IE5288 Induktiivinen anturi

Induktiiviset lähestymiskytkimet ovat nykypäivän teollisuudelle korvaamattomia. Mekaanisiin kytkimiin verrattuna ne ovat ominaisuuksiltaan lähes ideaalisia: kosketukseton toiminta, kulumaton rakenne sekä suuri kytkentätaajuus ja -tarkkuus. Lisäksi ne ovat tunteettomia tärinälle, pölylle ja kosteudelle. Induktiiviset anturit tunnistavat kosketuksetta kaikki metallit. Kierremalli M8x1 Pist..

Verollinen hinta: 37,20€ Veroton hinta: 30,00€

Saatavuus: 8

IFM IZ5026 Induktiivinen anturi

Induktiiviset lähestymiskytkimet ovat nykypäivän teollisuudelle korvaamattomia. Mekaanisiin kytkimiin verrattuna ne ovat ominaisuuksiltaan lähes ideaalisia: kosketukseton toiminta, kulumaton rakenne sekä suuri kytkentätaajuus ja -tarkkuus. Lisäksi ne ovat tunteettomia tärinälle, pölylle ja kosteudelle. Induktiiviset anturit tunnistavat kosketuksetta kaikki metallit. Metallikotelo Ø 4 mm Li..

Verollinen hinta: 62,00€ Veroton hinta: 50,00€

Saatavuus: 1

IFM IF5539 Induktiivinen anturi

Induktiiviset lähestymiskytkimet ovat nykypäivän teollisuudelle korvaamattomia. Mekaanisiin kytkimiin verrattuna ne ovat ominaisuuksiltaan lähes ideaalisia: kosketukseton toiminta, kulumaton rakenne sekä suuri kytkentätaajuus ja -tarkkuus. Lisäksi ne ovat tunteettomia tärinälle, pölylle ja kosteudelle. Induktiiviset anturit tunnistavat kosketuksetta kaikki metallit. Kierremalli M12x1 Pis..

Verollinen hinta: 49,60€ Veroton hinta: 40,00€

Saatavuus: 137

Näytetään 1 - 4 tulosta / 4 tuloksesta (1 sivua)